Bemutatkozás

Az Infoprot Kft. 1992-ben alakult, magyar tulajdonú mérnökirodaként. A magyarországi villamosenergia rendszerben, a nagyfeszültségű létesítmények villamos technológiájának fejlesztésére, tervezésére, felülvizsgálatára szakosodott társaság.
Az alapító- és az idők folyamán csatlakozott mérnökök széleskörű szakmai gyakorlattal rendelkeznek nagy/nagy-, nagy/közép- és közép/középfeszültségű transzformátor- és kapcsoló állomások primer-, szekunder- és energiaellátó rendszereinek tervezésében, megvalósításában, üzembe-helyezést megelőző felülvizsgálatában és üzemvitelében, ami kiváló alapot teremtett a cég fejlődéséhez.
A piaci igények felmérése után 2000-ben a vállalkozás bővült és létrehozta a Gyártási irodát. Fejlesztünk, tervezünk, gyártunk akár egyedi igényekre szabott kisfeszültségű nagyáramú elosztókat, vezérelt fázisjavítókat, vezérelt elosztószekrényeket, energia elosztó rendszereket, csatlakoztatástechnikai komponenseket, vezetékezéseket.
Termékeink beépültek kompakt állomások kisfeszültségű oldalára, közvilágítási hálózatok vezérlő- és kábel csatlakoztató elemeiként. Fogyasztásmérő-helyi vezeték csatlakoztatásokhoz gyártunk áramszolgáltatói igényekre kifejlesztett kötőelemeket és csatlakoztató vezetékeket, kábelhálózati csomópontokba műanyag elosztószekrényeket.
Az Infoprot Kft. jelentős referenciákkal rendelkezik mind a mérnöki szolgáltatások-, mind a kisfeszültségű berendezés fejlesztési-, gyártási területén.
Tanúsított Minőségirányítási és Környezetirányítási rendszert működtetünk, hogy megfeleljünk megrendelőink és a társadalom elvárásainak.